Pastafad med kylling og spinat

1 pakke kyllinge inderfileter skåret i skiver
500 g friske champignon
1 bakke frisk spinat, godt skyllet og afdryppet
2-3 fed hvidløg, knust og finthakket
1 løg i halve ringe
salt, friskkværnet peber
lidt olie til stegning
kogt pasta
½ liter Monaysauce
1 dåse hakkede tomater, afdryppede
revet ost





Svits kyllingestykker i lidt olie til de begynder at blive brune, tilsæt løg og lad dem svitse med til de bliver gyldne. Smag til med salt og  peber. Tag det af panden og tilsæt så champignon, lad det brune og lad væden koge næsten helt ind. Tilsæt hvidløgsfed der først er knust med bagsiden af en kniv og så finthakket, de skal ikke tage farve!! Når det begynder at dufte af hvidløg så tilsæt spinaten, krydr med salt og peber og lad den falde sammen. Smør et ovnfast fad og hæld så spinatblandingen i bunden (UDEN væden), kom kylling og løg ovenpå, så kogt pasta og tilsidst Mornaysauce blandet med de hakkede, afdryppede tomater. Drys med revet ost og sæt i ovnen ved 200 grader til osten er gylden. Server evt. med salat eller et godt stykke brød.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]