Pasta Cirkel

1 spsk olivenolie
450 gram kalkun- eller almindelig hakkekød fra okse.
2 fed hvidløg hakkede
1 knivspids paprika
1 knivspids salt og nymalet peber
800 g hakkede tomater fra dåse
500 gram rigatoni pasta
200 frisk parmesan, revet
400 gram revet mozzarella





1. Kog pastaen til den næsten er klar. Læg den i en skål Vend pastaen i lidt olivenolie derefter  vendes parmesanosten i.

2. Steg kødet med hvidløg og hæld dåse tomaterne over. Smag til med salt og peber

3. Placer pastaen på højkant i en springform

4. Hæld kødsovesen over pastaen, og stil det i ovnen ved 200 grader (180 ved varmluft). Tag den ud efter 15 min og drys mozzarella over og stil den i ovnen i yderligere 15min. Fjern springformen og den er klar til servering.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]