Tomatsuppe

2 løg
2 fed hvidløg
1 gulerod
100 g knoldselleri
½ rød peberfrugt
2 skiver bacon
olivenolie til stegning
1 spsk. tomatpuré
1 dåse flåede tomater
1 l tomatjuice
½ l hønsebouillon
1 kvist frisk timian
salt og friskkværnet peber

TIL SERVERING
2 dl cremefraiche 18 %
1 rødløg
1 lille bundt purløg
godt brød





Opskrift – sådan laver du tomatsuppe med grøntsager og bacon
1. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skræl gulerod og selleri, og skær dem i mindre stykker. Rens peberfrugten, og skær den i grove tern. Skær baconskiverne i mindre stykker. Steg det hele i olie i en gryde. Tilsæt tomatpuré, flåede tomater, tomatjuice, bouillon og timian. Lad det simre i 1 time.

2. Fisk timiankvisten op. Blend tomatsuppe, og smag til med salt og peber.

3. Servering: Servér tomatsuppe med cremefraiche, finthakket rødløg og purløg samt et stykke brød.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]