2 ds. Tun i olie. konserves
200 gram Løg
2.5 dl. Creme fraiche 18 %
4 Husblas, blade
1.5 dl. Piskefløde
Salt
Peber
1 Citron, saften heraf
1 glas rød Kaviar
Tunen hældes i en sigte og dryppes af. 4 blade husblas udblødes i kold vand.
Tun, Løg, creme fraiche og saft fra citronen blendes.
Knug vandet af husblasen. Smelt med et par skefulde kogende vand. Hæld husblas i blandingen med en tynd stråle ved konstant omrøring.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Stil i køleskabet til du kan tegne mønstre i blandingen.
Pisk fløden til skum og vend den i blandingen. Vend forsigtigt kaviar i . Stil i køleskabet i minimum 2 timer inden servering.
Server med flûtes.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]