
Ingredienser
Noter
500g valgfri pasta 1 røget medister 8-10 bayerske pølser 1-2 løg Paprika Smør til stegning 0.5-1 dl. ketchup 3 dl. fløde/mælk 2 dl. bouillon Salt Peber
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Skær pølserne i skiver på 1/2- 1 cm størrelse. Skær løg i tern. Smelt smør på en pande, kom lidt paprika på. Tilsæt løg og svits dem i paprika/smørret til de er møre. Tilsæt pølserne og steg dem lidt. Tilsæt ketchup, mælk eller fløde og bouillon. Lad det småkoge ca 5 min. Smag retten til med lidt salt og peber. Kog pastaen og bland sammen.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Skær pølserne i skiver på 1/2- 1 cm størrelse. Skær løg i tern. Smelt smør på en pande, kom lidt paprika på. Tilsæt løg og svits dem i paprika/smørret til de er møre. Tilsæt pølserne og steg dem lidt. Tilsæt ketchup, mælk eller fløde og bouillon. Lad det småkoge ca 5 min. Smag retten til med lidt salt og peber. Kog pastaen og bland sammen.
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]