Pasta med kylling

Frisk pasta med kylling (4 pers.):
3 stk. kyllingebryst
6 fed hvidløg
4 forårsløg
2 røde peberfrugter
1 grøn  el rød chili
3 spsk. olivenolie
4 dl madlavningsfløde (kan også blandes op med lidt mælk)
1 tsk. Sambal Oelek
500 g frisk pasta
100 g mozzarella
Marinade:
1 spsk. frisk koriander
1 spsk. olivenolie
friskkværnet salt og peber


Skær kyllingefilet i strimler og læg det i en skål med olivenolie, koriander, salt og peber. Lad det marinere køligt en time.
Pres hvidløg og hak alle grønsager fint.
Opvarm olivenolie i en stor pande og svits hvidløg, forårsløg, peberfrugt og chili i ca. 10 minutter.
Hæld grønsagerne over i en skål. Steg kyllingestykkerne på panden i ca. 5 minutter. Hæld kødet over i skålen med grønsager. Hæld fløde i panden, tilsæt Sambal Oelek og kog saucen ind i ca. 5 minutter.
Kog pastaen al dente i rigeligt vand og masser af salt.
Dræn den godt og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt kyllinge, grønsager og flødesauce.
Vend alle ingredienserne godt rundt og tilsæt mozzarellaen. Smag til med salt og peber.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]