Chokolade muffins

Ingredienser:

  • 90 gram Mørk chokolade 44%
  • 250 gram Hvedemel
  • 1 tsk. Natron
  • 225 gram Sukker
  • 50 gram Kakao
  • 1 tsk. Vanillesukker
  • 1.25 dl. Sødmælk
  • 1 dl. Flydende margarine
  • 2.5 dl. A38
  • 1 Æg




Opskrift:

Tænd ovnen på 200 grader.

Hak chokoladen (gerne i lidt store stykker.) Bland alle de tørre indgredienser i en skål med 2/3 af den hakkede chokolade.

Bland de våde indgredienser i en anden skål og pisk kort med et piskeris, til massen er ensartet.

Hæld den flydende masse i skålen med de tørre indgredienser og fold dem sammen, indtil melet er lige akkurat gennemvædet. (brug IKKE elpisker).

Kom dejen i smurte muffinsforme så de højst er 2/3 fyldt. Drys dem med den ekstra chokolade i midten af dejen.

Bages i 13-15 min ved varmeluftsovn (lidt længere ved alm. varme).

Tips:

Muffins er færdige, når de giver modstand, når man presser en ske mod toppen. Denne opskrift kan jo også bruges til andre slags muffins bare undlad chokoladen og kakaopulver og tilsæt den ønskede indgrediens, det er kun fantasien der sætter grænse




Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]