Bøf i paprika fad
Ingredienser
- 500 g Hakket oksekød
- 1-2 Spsk Olie
- 1 Pk Bacon i tern
- 2 Stk Løg Finthakket
- 2 Fed Hvidløg Finthakket
- 1 Stk Stor rød peberfrugt Skåret i tern
- 1 Bund Forårs løg Skåret i tynde ringe
- 1 Spsk Hvedemel
- 1 Dåse Tomatpure
- 1-2 Spsk Paprika
- 1 Nip Chilipulver Efter behag
- 2,5 dl Madlavnings fløde
- 2 dl Mælk
- 1 Nip Sukker
- salt og peber
Noter
Form oksekødet til 4 hakkebøffer, drys med salt og peber og brun dem i olie på en stegepande. Læg bøfferne i et fad. Kom bacon på den pande, som bøfferne er blevet brunet på og steg det lysebrunt. Tilsæt hakket løg og hvidløg og svits sammen med baconstykkerne – tilsæt herefter peberfrugt og forårs løg og lad dem svitse et par minutter.
Rør hvedemel, tomatpuré, paprika og chilipulver i grønsagerne og tilsæt herefter madlavnings fløde og mælk. Lad saucen komme i kog, så den tykner let og smag til med sukker, salt og peber. Hæld saucen over hakkebøfferne i fadet og sæt fadet i ovnen i 30-45 minutter ved 200 grader. Server med små ovnsteget kartofler og grønt.
Rør hvedemel, tomatpuré, paprika og chilipulver i grønsagerne og tilsæt herefter madlavnings fløde og mælk. Lad saucen komme i kog, så den tykner let og smag til med sukker, salt og peber. Hæld saucen over hakkebøfferne i fadet og sæt fadet i ovnen i 30-45 minutter ved 200 grader. Server med små ovnsteget kartofler og grønt.
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]