Ingredienser
Noter
Kødboller
Rør farsen sammen med persille, parmesanost, hakket hvidløg, rasp, mælk, salt og peber. Brug en gaffel til at blande det eller kør det i en røremaskine på lave omdrejninger. Brug en spiseske til at forme små kødboller på størrelse med en valnød og rul dem derefter i hvedemel. Varm en pande godt op med olie i og brun kødbollerne efterhånden som du får dem lavet. Husk at vende dem tit. De skal kun have et par minutter på panden inden du lægger dem i et ovnfast fad. Tænd ovnen på 180 grader og begynd på sovsen. Tomatsovs
Hæld alle ingredienser til sovsen i en kasserolle og varm det igennem inden du hælder det over kødbollerne i fadet. Sæt fadet ind i ovnen og lad det stå i 15 minutter mens du sætter vand over til pastaen. Prøvesmag en kødbolle og se om den er gennembagt - den må gerne være blød, bare den ikke er rå. Bliver kødbollerne stegt og bagt for længe, så bliver de hårde, så hold godt øje med dem. Den friske pasta skal bare koges i 3-4 minutter. Serveres oven på den friske pasta og drysses med friskrevet parmesan.
Rør farsen sammen med persille, parmesanost, hakket hvidløg, rasp, mælk, salt og peber. Brug en gaffel til at blande det eller kør det i en røremaskine på lave omdrejninger. Brug en spiseske til at forme små kødboller på størrelse med en valnød og rul dem derefter i hvedemel. Varm en pande godt op med olie i og brun kødbollerne efterhånden som du får dem lavet. Husk at vende dem tit. De skal kun have et par minutter på panden inden du lægger dem i et ovnfast fad. Tænd ovnen på 180 grader og begynd på sovsen. Tomatsovs
Hæld alle ingredienser til sovsen i en kasserolle og varm det igennem inden du hælder det over kødbollerne i fadet. Sæt fadet ind i ovnen og lad det stå i 15 minutter mens du sætter vand over til pastaen. Prøvesmag en kødbolle og se om den er gennembagt - den må gerne være blød, bare den ikke er rå. Bliver kødbollerne stegt og bagt for længe, så bliver de hårde, så hold godt øje med dem. Den friske pasta skal bare koges i 3-4 minutter. Serveres oven på den friske pasta og drysses med friskrevet parmesan.