MADBRØD M. GULEROD OG OREGANO

MADBRØD M. GULEROD OG OREGANO

Ret brød
Antal 7

Ingredienser
  

  • 50 g Smeltet margarine/Smør
  • 2 dl. Mælk
  • 2 Stk. Æg
  • 50 g Gær
  • tsk. Salt
  • tsk. Oregano
  • 100 g Fintrevet gulerod
  • 500 g Hvedemel

Noter

Smelt margarinen sammen med mælken, lad det køle af. Gær og salt opløses i den afkølede margarine/mælk, derefter tilsættes æg, gulerød og oregano. Rør det godt, derefter tilsættes melet. Slå dejen rigtig godt sammen, lad den hæve mørkt i ca. 15 min. Del dejen i ca. 17 små boller, lig dem tæt sammen i en cirkel. Lad dem efter hæve i 10-15 min. Pensel med æg, drys med oregano og groft salt. Bages ved 225 garder i ca. 15 min.
  • 50 g Smeltet margarine
  • 2 dl. Mælk
  • 50 g Gær
  • 2 Æg
  • 2½ tsk. Salt
  • 1½ tsk. Oregano
  • 100 g fintrevet gulerod
  • Ca. 500 g Hvedemel
// Serveres som tilbehør, til salater, suppe o.s.v.. Anret brødet, ved at servere brødet helt, så folk selv kan brække stykkerne af. Velbekomme!
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]